1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri’de “Atlı Tur” hizmeti

Kayseri’de “Atlı Tur” hizmeti

featured

Kayseri’de “Atlı Tur” hizmeti / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Türkiye’nin en modern tesislerinden biri olan Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’ndeki ‘Atlı Tur’ hizmeti, Kayserililer tarafından ilgiyle karşılandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Geleneksel Okçuluk, Modern Okçuluk, Güreş branşlarında da hizmet vermeye devam eden, Atlı Cirit, Geleneksel Türk Okçuluğu, Atlı Okçuluk gibi Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği yapan ve Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri olan geleneksel spor tutkunlarının gözdesi Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde yeni bir hizmet hayata geçirildi.

Buna göre Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin spor alanında öncü kuruluşu Spor A.Ş. tarafından, Türkiye’nin en modern tesisi olan Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde Atlı Tur hizmeti başlatıldı. Tesise at binmeye gelen vatandaşlar ve çocuklar Atlı Tur hizmetinden çok memnun olduklarını dile getirdi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri’de “Atlı Tur” hizmeti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!