1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. KAYMAKAM’DAN ÖĞRETMENLER İÇİN İMALI MESAJ!

KAYMAKAM’DAN ÖĞRETMENLER İÇİN İMALI MESAJ!

featured

Şanlıurfa’da köylerde yüz yüze eğitim başlarken, bazı öğretmenlerin istirahat raporu alarak derslere katılmadığı ortaya çıktı. Harran Kaymakamı Cihat Koç derslere girmeyen öğretmenler için imalı bir şekilde ‘geçmiş olsun’ mesajında bulundu.

2020-2021 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatili bugün sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığının kararı doğrultusunda, Türkiye genelindeki köy okullarının tüm kademeleri ve yüz yüze eğitime geçişte eğitimin başlangıcı olan tüm bağımsız anaokullarında bugün ders zili çaldı. Ancak Şanlıurfa’da bazı öğretmenlerin rahatsızlanmayı bahane ederek, istirahat raporu aldıkları ve bu nedenle derslere katılamadıkları öğrenildi. Bu durumu Harran Kaymakamı Cihat Koç yayınladığı mesajla gözler önüne serdi.

KAYMAKAM KOÇ OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Harran Kaymakamı Cihat Koç, köylerde yüz yüze eğitime başlayan bazı okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Köy okullarında çocukların eğitimi için tüm zorlukları aşıp gayretle çalışan değerli öğretmenleri saygıyla selamlayan Kaymakam Koç, “Bazı öğretmenlerimizin ise tam da öğrencilerine kavuşacakları gün çeşitli yerlerde çeşitli nedenlerle aniden rahatsızlanıp istirahat raporu almalarından dolayı kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..!” şeklinde imalı mesaj yayınladı.

BİHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAYMAKAM’DAN ÖĞRETMENLER İÇİN İMALI MESAJ!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!