1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Kate Middleton yeni projesinin detaylarını paylaştı

Kate Middleton yeni projesinin detaylarını paylaştı

featured

Ulusal Portre Galerisi ile fotoğraf yarışması başlatan Cambridge Düşesi Kate Middleton, projesi ve karantina günleri hakkında konuştu.

Kate Middleton, geçen haftalarda, İngiltere’deki ‘National Portrait Gallery’ ile bir araya gelerek bir fotoğraf yarışması başlattı. Yeni projesi hakkında konuşan Middleton, ayrıca çocukları hakkında da konuştu ve eşi Prens William ile evden eğitim verdiklerini söyledi.

“Herkesle aynı deneyimi yaşadığımıza eminim” diyen Middleton, eşi benzeri olmayan bir zamandan geçtiğimizi söyledi. Sarayda, 6 yaşındaki oğulları Prens George’un 5 yaşındaki kızları Prenses Charlotte’un ödevlerini yapmak istediğini söyleyen Middleton, “George çok üzülüyor çünkü Charlotte’un tüm projelerini yapmak istiyor” dedi.

Hold Still projesini de anlatan Middleton, “Hepimiz inanılmaz hikayeler gördük ve duyduk bazıları gerçekten çok üzücü ama bazıları da çok neşelendirici. Umarım böyle bir proje sayesinde bu hikayelerden bazılarını sergileyebiliriz ve muhtemelen hepimizin deneyimlediği bir anı belgeleme ve paylaşma şansımız olur” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kate Middleton yeni projesinin detaylarını paylaştı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!