1. Haberler
  2. Gündem
  3. Karaköprü İlçe Başkanından Gara’da 13 vatandaşı şehit eden terör örgütü PKK’ya tepki

Karaköprü İlçe Başkanından Gara’da 13 vatandaşı şehit eden terör örgütü PKK’ya tepki

featured

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Başkani Ahmet Yavuz ve Teşkilat yönetimi Irak’ın Gara bölgesinde 13 Türk vatandaşını şehit eden terör örgütü PKK’ya tepki gösterdi.

Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve teşkilatı Irak’ın Gara bölgesinde 13 Türk vatandaşını şehit eden terör örgütü PKK’ya tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Başkanlığı teşkilatı yazılı açıklama yaptı.

Başkan Ahmet Yavuz ve teşkilatı , Gara’da terör örgütü PKK tarafından haince öldürülen 13 şehit için toplandıklarını belirtti.

“Terör örgütünün siyasi uzantılarını ne mecliste ne de bu topraklarda barındırmayacağız.” ifadesini kullanan Başkan Yavuz, şunları kaydetti:

“ABD’nin piyonu PKK ve HDP’nin son çırpınışlarını görmekteyiz. Bu kalleş saldırı, kaçacak deliklerinin kalmadığını bizlere bir kez daha göstermiştir. HDP’nin, PKK’nın ve ortaklarının sonu gelmiştir. Diyarbakır’da analarımız başka anaların yüreği yanmasın diye amansız bir mücadele veriyor. Kahraman Mehmetçik sınır ötesinde ve topraklarımızda PKK’ya soluk aldırmıyor. Türk milleti, genciyle, yaşlısıyla, işçisiyle devletinin ve polisinin her daim bir adım arkasında birleşiyor. ‘Katil Polis’ diyenlere, ‘Katil devlet’ diyenlere, PKK’nın adına kılıf uydurup HDP ile iş birliği peşinde koşanlara buradan bir kere daha sesleniyoruz.

Türk devleti, topuyla, tüfeğiyle, milletiyle PKK ile iş birliği yapanların üzerine gitmektedir. PKK’nın başına yıkılan mağaralar, terör yuvası olan HDP binalarına yapılan operasyonlar bu gerçeği bizlere bir kez daha göstermektedir. Gelecek Partisi olarak 6 senedir mağaralarda esir düşen şehitlerimizin Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karaköprü İlçe Başkanından Gara’da 13 vatandaşı şehit eden terör örgütü PKK’ya tepki
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!