1. Haberler
  2. Spor
  3. KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR BAŞKANI MURAT CEVHERİ İSTİFA ETTİ

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR BAŞKANI MURAT CEVHERİ İSTİFA ETTİ

featured

Karaköprü Belediyespor Başkanı Murat Cevheri, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Cevheri, istifasının gerekçesi olarak Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin tutarsızlığını gösterdi.

BAŞKANLIK DÖNEMİ KISA SÜRDÜ

Cevheri, 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Karaköprü Belediyesi encümen üyesi seçilmiş ve kısa süre önce Karaköprü Belediyespor Başkanı olarak göreve başlamıştı. Açıklamasında, şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Karaköprü Belediyespor’un sahipsiz kalmaması için başkanlık görevini üstlendiğini belirtti.

TUTARSIZLIK VE DESTEK EKSİKLİĞİ

Başkan Cevheri, Karaköprü Belediyespor’a hizmet etmek ve kulübü daha iyi yerlere getirmek amacıyla görevini devraldığını, ancak Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin tutarsızlığı ile karşılaştığını ifade etti. Cevheri, Çiftçi ile defalarca görüşmesine rağmen, geçen süre zarfında takımın sahiplenilmesi ve destek anlamında herhangi bir adım atılmadığını belirtti.

HAYAL KIRIKLIĞI VE ENGELLER

Cevheri, büyük hayallerle başladıkları serüvenin önündeki en büyük engelin Nihat Çiftçi olduğunu ifade etti. 300 bin nüfuslu bir ilçenin 2. Lig’e çıkmış bir takımının umutlarının çalınmasından büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Ayrıca, spor ve sporcuya bakış açısının çok kötü olduğunu, Karaköprü Belediyespor’u küme düşürme veya kapatma düşüncesi olduğunu gördüğünü belirterek istifa ettiğini açıkladı.

YENİ BAŞKAN ADAYINA BAŞARILAR DİLEDİ

Murat Cevheri, açıklamasının sonunda Karaköprü Belediyespor Kulübü’ne bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR BAŞKANI MURAT CEVHERİ İSTİFA ETTİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!