1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kalyon İnşaat: İhalede en düşük teklifi biz vermedik

Kalyon İnşaat: İhalede en düşük teklifi biz vermedik

featured

Kalyon İnşaat: İhalede en düşük teklifi biz vermedik / Haberin Peşinde Urfa

Kayon İnşaat, 14 Temmuz’da yapılan “Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini İşi” ihalesinde en düşük teklifi verdiklerine yönelik haberler üzerine bir açıklama yaptı.

İhalede en düşük teklifi Kalyon İnşaat’ın vermediği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

“14.07.2020 tarihinde, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı (AYGM) tarafından 4734 sayılı Kanun’un 21(b) bendine göre pazarlık usulü ile ihale edilmiştir. Bilindiği üzere 21(b) pazarlık usulü ile yapılan ihaleler iki oturumda yapılmakta olup ihaleye katılan firmaların ilk tekliflerini sunmalarının ardından ikinci ve nihai teklifleri istenmektedir.

‘Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini İşi’ ihalesi de bu şekilde iki oturumda tamamlanmıştır. Toplam 5 firmanın katılımı ile gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumunda firmamız en uygun teklif vermiştir ancak devamında gerçekleştirilen ikinci oturumda aşağıdaki tabloda da görüldüğü üzere firmamızın teklifi en düşük üçüncü teklif olmuş ve en düşük teklif Rec Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi ve Tic. A.Ş. firması tarafından verilmiştir.

Netice olarak; söz konusu haberlerin doğruyu yansıtmadığını, işin farklı bir firmanın uhdesinde kaldığını ve ilgili yayın organlarından düzeltme talep ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kalyon İnşaat: İhalede en düşük teklifi biz vermedik
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!