İŞTE EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR

iste-en-yuksek-emekli-promosyonu-veren-bankalar-0

Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler daha yüksek promosyon veren bankaları araştırmaya devam ediyor. Özel bankaların kamu bankalarına göre daha yüksek promosyon verince bir çok emekli maaşlarını özel bankalara taşımışlardı. Kamu bankaları da promosyon tutarlarını güncelledi. Güncellemenin ardından kamu bankalarının emekli promosyonu ücretleri 3 bin Türk lirası ile 5 bin Türk lirası seviyelerine yükseldi.

İŞTE EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU

Denizbank 3 bin TL ile 5 bin TL arasında, Akbank 4 bin 200 TL ile 7 bin TL arasında, QNB Finansbank 3 bin 500 TL ile 5 bin TL arasında, Türkiye Finans 3 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında, Garanti BBVA 3 bin 600 TL ile 6 bin TL arasında, ING Bank 4 bin 650 TL ile 7 bin TL arasında, TEB 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında, Yapı Kredi Bankası 4 bin 600 TL ile 7 bin TL arasında, Türkiye İş Bankası 5 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli prosmoyonu ödemesi yapıyor.

Daha önce promosyon sözleşmesi yapan emekliler ‘cayma hakkını’ kullanarak yeni rakamlardan anlaşma yapabiliyor. Anlaşma yapan emeklilerin eğer sözleşmeleri bitmediyse kalan kısmın promosyonunu geri ödemeleri gerekiyor.

Exit mobile version