1. Haberler
  2. Yaşam
  3. İstanbul Boğazı sessizliğe büründü

İstanbul Boğazı sessizliğe büründü

featured

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsün Türkiye’de de görülmesi ile birlikte vatandaşlar sokağa çıkmayarak adeta kendi olağanüstü hallerini ilan etti. Her gün yüzlerce gemi trafiğine ev sahipliği yapan İstanbul Boğazı’nın virüs nedeniyle sessizliğe bürünmüş hali havadan görüntülendi.

Her gün yerli ve uluslararası yüzlerce geminin geçtiği İstanbul Boğazı corona virüsü nedeniyle sessizliğe büründü. İstanbullular sahilleri ve boğazı ‘Evde kal’ mesajına uyarak tamamen bomboş bıraktı. Havadan görüntülenen İstanbul Boğazı’nda ise Şehir Hatlarına ait birkaç geminin ve transit geçiş yapan gemiler haricinde başka hiçbir geminin olmadığı gözüktü. İstanbul’un eşsiz manzarası havadan çekilen görüntülerde izleyenleri kendine hayran bıraktı. Kız kulesi ve çevresinde hafta sonu olmasına rağmen kimse bulunmadı. Tüm şehrin çekilen görüntülerde adeta sessizliğe büründüğü anlaşılıyor.(İHA)

FOTO:İHA

Corona,istanbul,Türkiye

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul Boğazı sessizliğe büründü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!