1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. İSAF ve İMEX Fuarı için geri sayım başladı

İSAF ve İMEX Fuarı için geri sayım başladı

featured

İSAF ve İMEX Fuarı için geri sayım başladı / Haberin Peşinde Urfa

26. ISAF Uluslararası Güvenlik, Ülke Güvenliği, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam, Yangın ve İSG Fuarları ile 2.IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı, 13-16 Ekim tarihleri arasında sektör profesyonellerini İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek.

26. ISAF Uluslararası Güvenlik, Ülke Güvenliği, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam, Yangın ve İSG Fuarları ile 2.IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı, 13-16 Ekim tarihleri arasında sektör profesyonellerini İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek. Fuar; güvenlik, teknoloji ve bilişim alanlarında faaliyet gösteren ana sanayi ve KOBİ firmalarına yeni pazarlar bulmak, iş fırsatları yakalamak ve iş ortaklıkları kurmak için önemli bir köprü olacak. 

Marmara Tanıtım Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, yurt içi ve yurt dışından 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak. Fuarda, 300’ün üzerinde stant, yurt içi ve yurt dışından 600’ün üzerinde firmanın ürünleri sergilenecek. Ayrıca; Güvenlik, Bilgi Güvenliği, Akıllı Binalar, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği sektörlerini tek çatı altında toplayarak sektörün önemli temsilcilerini bir araya getirecek. 

Ziyaretçiler, 2022’in en yeni ürünlerinin yanı sıra, 2023 yılının yeni modelleri ve teknolojileri ile de tanışma imkanı bulacak. Etkinlik kapsamında yapılacak konferans, seminer ve panellerde, bilişim ve teknolojinin dünü, bugünü ve yarını konuları derinlemesine konuşulacak. IMEX 2022 ile eşzamanlı düzenlenecek zirve kapsamında, alanında uzman konuşmacıların olacağı sunumlar, oturumlar, paneller düzenlenecek. Metaverse, Siber Güvenlik, Sürdürülebilir Enerji, İnovasyon, Yapay Zeka gibi başlıklar ele alınacak.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İSAF ve İMEX Fuarı için geri sayım başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!