1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İş Bankası’ndan rekor! Emekli maaş promosyonu 20 bin TL’ye yükseldi

İş Bankası’ndan rekor! Emekli maaş promosyonu 20 bin TL’ye yükseldi

featured

Türkiye İş Bankası’ndan emekliye büyük müjde. Tam 20 bin TL emekli promosyonu ödenecek. Maaşını taşıyan SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi alacak.

Emeklilere yönelik İş Bankası’ndan dev promosyon geliyor. BDDK’nın devreye girmesi sonrasında emekli promosyon ödemelerinin 11 bin TL civarına yükseleceği iddia edilmişti. Ancak Türkiye İş Bankası rekor bir ödeme ile emekliyi ihya edecek. Çünkü İş Bankası’nın yeni kampanyası kapsamında emeklilere tam 20.000 TL promosyon ödenecek. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Bankacılık düzenleme ve Denetleme Kurulu emeklilere verilen promosyon ödemeleri ile ilgili devreye girdi. Bugüne kadar 7-8.000 TL civarında ödenen banka promosyonu bu hamle ile birlikte 11.000 TL’ye kadar yükselecek. Ancak BDDK, Emekliye verilecek olan promosyon ödemesinin daha da yüksek olmasını hedefliyor. özellikle Mart ayında milyonlarca EYT’linin de emekli olacak olması ile birlikte promosyon rakamları daha da artacak. Bu konuda ilk hamle ise İş Bankası’ndan geldi. Türkiye İş Bankası Çalışmalara başladı. Emekliye 20.000 TL ödeme yapmak için harekete geçen İş Bankası, yeni başvuru şartlarını da belirledi.

İŞ BANKASI’NDAN EMEKLİYE BİNLERCE LİRA PROMOSYON

Türkiye İş Bankası emeklilere binlerce liralık Maaş promosyonu vermeye hazırlanıyor. zaten Mevcut durumda da en yüksek promosyon ödemesini yapan Türkiye İş Bankası, Mart ayından itibaren Yeni emeklilerin de listeye eklenmesi ile birlikte promosyon miktarını daha da arttıracak. Gelen ilk bilgilere göre Türkiye İş Bankası rekor bir promosyon ödemesi yapacak. İş Bankası tarafından emekliye verilecek promosyon miktarının 20.000 TL olacağı konuşuluyor. Ancak bu durumda banka şartları değiştirecek.

3 YIL YERİNE 5 YIL TAAHHÜT İSTENECEK

İş Bankası’nın Mart ayında vereceği emekli promosyon ücretleri için Şimdiden çalışmaya başladığı öğrenildi. İş Bankası promosyon miktarını 20.000 TL’ye yükseltince taahhüt süresini de 5 yıla yükseltecek. Yani Mevcut durumda 3 yıl olan taahhüt süresi Mart ayından itibaren 5 yıl olacak. maaşını 5 yıl boyunca İş Bankası’ndan almayı taahhüt eden emekliler 20.000 TL’ye Varan promosyon fırsatını değerlendirebilecek. Bunun yanında İş Bankası’nın Ek fatura ödeme talimatı gibi şartlarda isteyeceği tahmin ediliyor. Türkiye İş Bankası’nın ilerleyen günlerde yeni promosyon miktarlarını açıklaması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İş Bankası’ndan rekor! Emekli maaş promosyonu 20 bin TL’ye yükseldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!