1. Haberler
  2. Yaşam
  3. İpsala Kaymakamı Sevgili: “Bölgemize gelmek isteyen girişimcilere her türlü desteği vereceğiz”

İpsala Kaymakamı Sevgili: “Bölgemize gelmek isteyen girişimcilere her türlü desteği vereceğiz”

featured

İpsala Kaymakamı Sevgili: “Bölgemize gelmek isteyen girişimcilere her türlü desteği vereceğiz” / Haberin Peşinde Urfa

İpsala Kaymakamı ve Keşan Kaymakam Vekili Ömer Sevgili, bölgeye gelmek isteyen girişimcilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

KEŞAN-24.09.2022-HİBYA- İpsala Kaymakamı ve Keşan Kaymakam Vekili Ömer Sevgili, bölgeye gelmek isteyen girişimcilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Keşan Kaymakam Vekili Ömer Sevgili, Keşan’ın Yenice Çitflik köyünde faaliyete başlayan ve 190 kişiye istihdam sağlayan İmteks Tesktil Fabrikası’nın açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İki ilçe de Avrupa’ya giden yol üzerinde bulunmaları nedeniyle çok sayıda girişimci bize müracaat ederek yatırım yapmak istediklerini söylüyor. Devletimizin bize vermiş olduğu yetkiyi sonuna kadar kullanacağız. Her türlü desteği vermeye hazırız. Amacımız bölgede katma değeri artırmak. Bölgeye gelmek isteyen girişimcilere her türlü desteği, vereceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İpsala Kaymakamı Sevgili: “Bölgemize gelmek isteyen girişimcilere her türlü desteği vereceğiz”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!