1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Instagram, Profesyonel Kontrol Paneli’ni tanıttı

Instagram, Profesyonel Kontrol Paneli’ni tanıttı

featured

Instagram, işletme veya içerik oluşturucu hesabına sahip kullanıcılar için Profesyonel Kontrol Paneli‘ni duyurdu.  Bu yeni panel, içerik oluşturucuların işlerini büyütmelerine ve performansı takip etmelerine yardımcı olacak çeşitli araçlar içeriyor.

Daha profesyonel hesap yönetimi imkanı

Profesyonel Kontrol Paneli, Instagram’ın işletmelere ve içerik oluşturuculara sunduğu tüm araçların bulunduğu bir merkez görevi üstlenecek. Yeni panel ile kullanıcılar, hesaplarının gösterdiği performansı takip etmelerine, içeriklerinden para kazanma olanaklarına ve ihtiyaç duyulan eğitim ve yararlı makale bağlantılarına erişimi buradan sağlayabilecekler.

Panel üç temel özellikten oluşuyor:

  • Performansınızı izleyin: Bu araç, performansınıza bağlı olarak içgörüleri ve eğilimleri keşfetmenize yardımcı olur
  • İşletmenizi büyütün: Hesabınızı daha verimli bir şekilde çalıştırmak, işinizi kurmak ve para kazanma durumunu ve uygunluğu kontrol etmek için araçlara erişin
  • Gelişmelerden haberdar olun: Varlığınızı büyütmek için püf noktaları, rehberlik ve ilham içeren seçilmiş eğitim kaynakları koleksiyonu

Instagram, bir blog gönderisinde: “Bu kaynakların bazıları Instagram’da zaten mevcut olsa da onları merkezi bir yerde bir araya getirerek, profesyonellerin kendileri için en uygun araçları keşfetmesini ve bunlara erişmesini kolaylaştırabileceğimizi umuyoruz. İçerik oluşturucuların ve işletmelerin Instagram’da büyümesine ve başarılı olmasına yardımcı olan bir dizi araç geliştirmeye devam ederken, zamanla Profesyonel Kontrol Paneli’ne bir şeyler ekleyeceğiz. ” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram, Profesyonel Kontrol Paneli’ni tanıttı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!