1. Haberler
  2. Gündem
  3. İmamoğlu: “Bir kişi, bu memleketi bu hale düşürür; milletin aklı, bu milleti uçurur”

İmamoğlu: “Bir kişi, bu memleketi bu hale düşürür; milletin aklı, bu milleti uçurur”

featured

İmamoğlu: “Bir kişi, bu memleketi bu hale düşürür; milletin aklı, bu milleti uçurur” / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, tüm seçim kampanyası sürecinin kendi adına 100’üncü halk buluşmasını Eyüpsultan’da gerçekleştirdi.

“Bunlar, bu seçime yaptıkları büyük kötülükle damga vurdular” diyen İmamoğlu, “Bu seçim, ne yazık ki yalanın, montajın, dolanın, ‘ya şu ya bu’ diyerek bu işe damga vurduğu bir seçim oldu. Bu yalanlar, bu iftiralar hiç unutulmayacak. Umuyorum milletimiz, kendi dilleriyle itiraf ettiği yalanları, onların kendi ayaklarına bu seçimde bulaştıracak” şeklinde konuştu.

İktidar mensuplarının devletin tüm kurumlarını baskı altına aldığının altını çizen İmamoğlu, “Devletin memuru, bürokratı, kaymakamı, valisi, genel müdürü, -adına ne derseniz deyin- siyasetin baskısı altında görev yapıyorlar. Herkes, bir kişinin ağzına bakıyor. Ya biz ne diyoruz biliyor musunuz? Bir kişi, bu memleketi bu hale düşürür; milletin aklı, bu milleti uçurur, uçurur. Bunlar ne dediler 2017’de?  ‘Bu sistemi seçin, Türkiye uçacak’ dediler. Doğru mu? Doğru; döviz uçtu döviz, fiyatlar uçtu, kiralar uçtu, sığınmacı sayısı uçtu. Ama milletin fakir, milletin yoksul, milletin işsiz. Biz, gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz” dedi. İmamoğlu, 101’nci ve son halk buluşmasını, Üsküdar sahilini dolduran coşkulu kalabalığa hitap ederek noktaladı.

 İmamoğlu’na, TBMM CHP Grupbaşkan vekili Engin Altay ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel eşlik etti. Vatandaşların sevgi gösterileri altında konuşan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Bunlar, bu seçime, yaptıkları büyük kötülükle damga vurdular”

“Bu benim kaçıncı mitingim? Yüz oldu. Yüzüncü buluşmamız burada oldu. Milletimizle buluşmak, onlarla dertleşmek, onlarla konuşmak, hasbihal etmek çok güzel. Toplumumuzun bütün görüntüsü burada var. Bizi en güçlü kılan şey, bir bütün olmamızdır. Allah, birliğimizi ve bütünlüğümüzü kimseye bozdurmasın. Birbirimizi, en güçlü şekilde sevmeye devam edeceğiz. Komşuyuz. Aynı mahallede, aynı şehirde yaşıyoruz. Aynı şeylerle dertleniyoruz. Aynı şeyleri konuşuyoruz. Bakın duygularımız, hep bir bütün. Yahu kardeşim, kime oy verirsen ver; sen benim vatandaşımsın. Bunlar, bu seçime yaptıkları büyük kötülükle, damga vurdular. Bu seçim, ne yazık ki yalanın, montajın, dolanın, ‘ya şu ya bu’ diyerek bu işe damga vurduğu bir seçim oldu. Bu yalanlar, bu iftiralar hiç unutulmayacak. Umuyorum milletimiz, kendi dilleriyle itiraf ettiği yalanları, onların kendi ayaklarına bu seçimde bulaştıracak.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu: “Bir kişi, bu memleketi bu hale düşürür; milletin aklı, bu milleti uçurur”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!