1. Haberler
  2. Sağlık
  3. İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: “MAĞDURİYET SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: “MAĞDURİYET SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

featured

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü hastanelerde bazı ameliyatların yapılamayacağına ilişkin basında yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, müdürlüğe bağlı devlet hastanelerinde ortopedik malzeme temini yapılan firma temsilcileri ile Şanlıurfa Valiliğinde toplantı yapıldığını bildirdi.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Abit Öztoprak başkanlığındaki toplantıya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Halil Beyazkendir katıldı. İl Sağlık Müdürlüğünden toplantıya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan toplantı sonucunda ilimizde ortopedik malzeme temin konusunda herhangi bir sorunun olmadığı firma temsilcileri ile de teyit edildi. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı devlet hastanelerinde malzeme temini ve ameliyat konusunda hiçbir mağduriyet söz konusu değildir”.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: “MAĞDURİYET SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!