1. Haberler
  2. Sağlık
  3. İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, İDDİALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, İDDİALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

featured

İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Haliliye Ek Bina acilinde çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada dolaşan iddiaları yalanladı.

Müdürlükten yapılan açıklamada, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Haliliye Ek Bina acilinde çekildiği iddia edilen görüntülerin gerçeği yansıtmadığı, konu ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Bazı sosyal medya hesaplarında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Haliliye Ek Bina acilinde çekilen video görüntüsü gibi paylaşımlar yapılmaktadır. İlimizdeki hastanelerle ilgisi olmayıp videonun başka illere ait olduğu düşünülmektedir. Konu ile ilgili kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulup yasal işlemler başlatılmıştır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, İDDİALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!