1. Haberler
  2. Eğlence
  3. Hizmetçiler dizisindeki büyük soruna Deniz Baysal yorumu!

Hizmetçiler dizisindeki büyük soruna Deniz Baysal yorumu!

featured

Hizmetçiler dizisinin oyuncuları Hürriyet gazetesine konuştu. Deniz Baysal, Aleyna Solaker ve Algı eke yaptıkları açıklamalarla dizi hakkında detaylar verdi.. ,

Hizmetçiler, Kanal D ekranında izleyicilerle ikinci bölümüyle 14 Mart Cumartesi akşamı buluştu.Dizinin ilk bölümünün reytingleri ne iyi ne de kötü olarak değerlendirilmişti. Yapımın ilerleyebilmesi için ikinci bölümün iyi reyting alması şart. İlerleyen bölümlerde neler olur, bunu kestirmek zor.

Deniz Baysal’a göre dolu dolu bir dizi geldi. Önceki sezon Söz dizisinde Savcı Derya olarak izlediğimiz Baysal, dizide Ela karakterine hayat veriyor.

Baysal, “Sadece entrika izlemek istemiyorsa seyircimiz ya da sadece gülmek istemiyorsa, hem kafasını rahatlatabileceği bir yandan da düşünebileceği, bir yandan keyiflenebileceği çok sahnemiz var” açıklamasında bulundu.

Diziyle ilgili yorumlar çok fazla karakter olması ve fazlaca da kafa karıştırdığı şeklindeydi. Deniz Baysal bu konuda izleyicilerin içini rahatlattı ve “Karakterler bölüm geçtikçe daha da eğrilecek ve seyirci daha da eğlenecek diye düşünüyorum” dedi.

Hizmetçiler dizisi hakkında karar vermek için 5-6 bölümün geçmesi gerekecek.

deniz baysal,hizmetçiler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hizmetçiler dizisindeki büyük soruna Deniz Baysal yorumu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!