Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar

kredi-karti-basvurulari-yuzde-104-artti-f2L1GNiP.jpg

Hesap işletim ücreti almayan bankalar  maaş anlaşması yapıldığı takdirde hesap işletim ücreti talep etmez. Vadesiz olan bir hesaptan, banka kartı sahibi adına yapılan bir fatura için de otomatik ödeme talimatı verilirse, o hesaptan da hesap işletim talep edilmez. Yine vadesiz olan altın hesaplarından, sorunlu kredi ödeme hesaplarından ve düzenli olarak kullanılan ticari hesaplardan hesap işletim ücreti alınmaz. Hesap işletim ücreti talebinde bulunmayan bazı bankaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Enpara.com,
  • QNB Finansbank,
  • CepteTEB,
  • Albaraka Türk Katılım Bankası,
  • Türkiye Finans Katılım Bankası

hesap işletim ücreti talep etmeyen bankalar arasındadır.

Enpara.com

İşlemlerini yalnızca dijital platformlar aracılığıyla gerçekleştiren şubesiz bir bankadır. Enpara.com’un bu nedenden ötürü herhangi bir masrafı bulunmamakla beraber müşterilerinden de hesap işlem ücreti almaz.

QNB Finansbank

Müşterilerinin işlemlerini kolay bir hale getirmeyi hedefleyen QNB Finansbank, bu hedefi doğrultusunda da son zamanlarda büyük adımlar atan bir bankadır. QNB Finansbank’n banka kartlarından biri olan, hesap işletim ücreti talep etmeyen CardFinans Nakit Kartı’nda döviz hesabı da dahil bütün vadesiz hesaplarında yıllık olan üyelik ücreti ya da hesap işlem ücreti bulunmaz. Bunun yanında yapılan her alışverişte de para puan kazandırır.

CepteTEB

TEB’in dijital bankacılık alanında 2008 senesinde attığı adım ile kurulmuş olan CepteTEB, dijital bankacılık alanında olmasından ötürü müşterilerinden herhangi bir hesap işlem ücreti ya da yıllık üyelik ücreti şeklinde olan ücretler de talep etmez. CepteTEB dijital bankacılığıyla başvurular da dahil bütün işlemler internet aracılığıyla gerçekleştirilir. Ayrıca bu banka, döviz hesabında da hesap işletim ücreti talep etmez.

Exit mobile version