1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Hakkı Kasapoğlu: “Yüzme bilmeyen kalmayana kadar eğitimler devam edecek”

Hakkı Kasapoğlu: “Yüzme bilmeyen kalmayana kadar eğitimler devam edecek”

featured

Hakkı Kasapoğlu: “Yüzme bilmeyen kalmayana kadar eğitimler devam edecek” / Haberin Peşinde Urfa

AFYONKARAHİSAR-12.10.2022-HİBYA- Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar’da spor yapmayan, yüzme bilmeyen öğrenci kalmayana kadar çalışmalarına yön vereceklerini söyledi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı(GSB) Spor Okulları’nda ücretsiz spor eğitimler devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile öğrencilerin yüzme öğrenmeleri için beden eğitimi dersleri Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılabilecek.

Okul müdürlükleri tarafından yapılacak başvuru ile yeterli çoğunluk sağlandığında beden eğitimi öğretmeleri gerekli koordinasyonu sağlayarak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tahsis edilecek servis ile öğrencileri havuza getirecek.

Afyonkarahisar’da spor eğitimlerinin hız kazandığını belirten Kasapoğlu, “Her öğrenciyi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile buluşturmak için spor tesislerimizde, gençlik merkezlerimizde ve yurtlarımızda birçok eğitim planlıyoruz.Bu doğrultuda gerek tesis gerekse eğitmen olarak altyapımızı güçlendirerek, Afyon’da spor yapmayan, yüzme bilmeyen öğrenci kalmayana kadar çalışmalarımıza yön vereceğiz.” ifadesinde bulundu.
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hakkı Kasapoğlu: “Yüzme bilmeyen kalmayana kadar eğitimler devam edecek”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!