EYYÜBİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ…DİKKAT! BAŞKAN KAPINIZI ÇALABİLİR

DİKKAT! BAŞKAN KAPINIZI ÇALABİLİR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, personel ilişkilerinde fark yaratarak her hafta bir personeli evinde ziyaret etmeye başladı. Ziyarette iş, sosyal hayat ve ilçenin durumu konuşulurken, ziyaret ile personele “Biz aileyiz” mesajı veriyor

Eyyübiye Belediyesi’nde personeller başkan arasındaki iletişim farklı bir boyuta taşındı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile her hafta ilçedeki hasta, esnaf ve muhtar ziyaretleri gerçekleştiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ziyaretlerine personellerini de ekledi.


Belediye Başkanı Kuş, ilçeye hizmet eden personellerinin evlerine konuk olmaya başladı. Her hafta bir personeline vakit ayıran Belediye Başkanı Kuş bu sayede personelini daha yakından tanıma, personelin ihtiyaçlarına ve personeli tarafından ilçede gözlemlenen sorunlara birebir kulak verme fırsatı elde ediyor. Ailenin çocuklarını da ihmal etmeyerek çeşitli hediyeler götüren Belediye Başkanı Kuş, gönüllere girerek “Biz aileyiz” mesajı mesajı veriyor.

 

Personel de başkanı ağırlamaktan mutluluk duyarken, ziyaret ile ilişkiler daha da samimiyet kazanıyor. Belediye Başkanı Kuş’un personel ziyaretleri kentte ilk olurken, diğer ilçelere de örnek olması bekleniyor.

BİHA

Exit mobile version