1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Eski Başkan Nihat Çiftçi’den corona virüs önerisi

Eski Başkan Nihat Çiftçi’den corona virüs önerisi

featured

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Nihat Çiftçi, corona virüsle ilgili öneri de bulundu. Nihat Çiftçi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Coronavirüs riskini ortadan kaldırmak için vatandaşlara kasar suyu olarak bilinen çamaşır suyu ve zeytinyağlı sabun dağıtımının Urfa’da da yapılması önerisinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Coronavirüs riskini ortadan kaldırmak için vatandaşlara kasar suyu olarak bilinen çamaşır suyu ve zeytinyağlı sabun dağıtımı gerçekleştirmişti.

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Nihat Çiftçi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Coronavirüs riskini ortadan kaldırmak için vatandaşlara kasar suyu olarak bilinen çamaşır suyu ve zeytinyağlı sabun dağıtımının Urfa’da da yapılması önerisinde bulundu.

 İşte Çiftçi’nin kendi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımlar:

 “Belediyelerimiz; parklardaki kullanılan malzemeleri, toplu taşıma araçları, okulları, camileri, durakları, otogarları, spor merkezleri, kültür merkezleri gibi umuma açık yerleri hijyenli hale getirmek için temizlemelidir. Dezenfekte işlemleri halkımızın sağlığı içindir.

 Coronavirüs salgını nedeniyle belediyelerimiz; imkan dahilinde dezenfekte malzemelerini geliri düşük ailelere dağıtmasında fayda vardır. Sabun, peçete, çamaşır suyu gibi malzemelere ağırlık verilmelidir. Öneriler önemlidir. Ancak alım gücü olmayan ailelerin sayısı çok fazladır.

Coronavirüs, tüm dünyada ekonomik durgunluğa yol açtı. Türkiye’de esnaf ve sanayicimizin daha fazla etkilenmemesi için özellikle işsizliğe yönelik tedbirler alınmalıdır. Hükümetimiz sosyal devlet olma gereği tüm imkânlarını bu zor günlerde insanımız için seferber etmelidir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski Başkan Nihat Çiftçi’den corona virüs önerisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!