1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Erdoğan’a ben nerede yanlış yaptım dedirten anket! CHP farkı iyice açtı

Erdoğan’a ben nerede yanlış yaptım dedirten anket! CHP farkı iyice açtı

featured

## Erken Seçim Tartışmaları Alevlendi: Son Anket Sonuçları

 

Türkiye’de erken seçim tartışmaları yeniden gündeme geldi. Yöneylem Araştırma tarafından yapılan son ankete göre, CHP yüzde 34,5 oy oranıyla birinci sırada yer alırken, AKP yüzde 31’lik oy oranıyla ikinci sırada bulunuyor. Bu sonuçlar, mevcut siyasi dengelerin değişebileceğine işaret ediyor.

 

### Partilerin Oy Oranları

 

MHP ve Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) yüzde 9,1 ile başa baş giderken, İYİ Parti yüzde 4,4, Zafer Partisi yüzde 4, Yeniden Refah Partisi yüzde 3,8 ve Türkiye İşçi Partisi yüzde 1,1 oy aldı. Bu durum, muhalefet partilerinin yükselişte olduğunu gösteriyor.

 

### Erken Seçim Talepleri

 

Anket sonuçları, muhalefet partilerinin güç kazandığını ve erken seçim taleplerinin daha da alevlendiğini ortaya koyuyor. Seçmenlerin ekonomik ve sosyal sorunlara yönelik çözüm arayışları, erken seçim çağrılarını güçlendiren bir diğer faktör olarak öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’a ben nerede yanlış yaptım dedirten anket! CHP farkı iyice açtı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!