1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Emirdağ’da yangın tatbikatı düzenlendi

Emirdağ’da yangın tatbikatı düzenlendi

featured

Emirdağ’da yangın tatbikatı düzenlendi / Haberin Peşinde Urfa

AFYONKARAHİSAR-14.10.2022-HİBYA-Emirdağ Perihan Kemal Çuna İlkokulu’nda “13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” dolayısıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Emirdağ Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından düzenlenen yangın tatbikatına; Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Çolaker, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tatbikat kapsamında, öğrenciler temsili olarak okulda çıkan yangından itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Öğrencilere yangın ve olası bir afet durumunda yapılması gerekenler anlatıldı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, tatbikatın ardından sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbetti.

Tatbikatın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Koyuncu; “Afet farkındalık eğitimi ve tahliye tatbikatlarının önemli bir farkındalık yaratacağına inanıyoruz. Deprem ve yangın gibi büyük afetlere toplum olarak topyekün hazırlanmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emirdağ’da yangın tatbikatı düzenlendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!