1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Elon Musk kırık kalp emojisi paylaştı, Bitcoin sert düştü

Elon Musk kırık kalp emojisi paylaştı, Bitcoin sert düştü

featured

Elon Musk kırık kalp emojisi paylaştı, Bitcoin sert düştü / Haberin Peşinde Urfa

Tesla CEO’su Elon Musk’ın sosyal medya hesabında Bitcoin sembolüyle birlikte kırık kalp emojisi paylaşmasının ardından kripto para biriminde yüzde 5’i aşan değer kaybı yaşandı.

160 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin üçüncü insanı olan Elon Musk, bir kez daha Bitcoin yatırımcılarını üzdü.

Musk’ın Twitter hesabından kırık kalp emojisi paylaşmasının ardından Bitcoin’in değeri 39 bin dolardan 36 bin dolara geriledi.

Daha önce de birçok kez sosyal medya paylaşımlarıyla kripto para piyasasında sert fiyat hareketlerine neden olan Musk’ın son paylaşımıyla Bloomberg Crypto endeksi de yüzde 4 geriledi.

Elon Musk’ın paylaştığı görselde, kadın “Biliyorum, eğer başka bir Linkin Park şarkısından alıntı yaparsan aramızdaki ilişki biter dedim ama başka birini buldum” sözüne karşılık erkek “Yani sonuçta önemli bile olmadı?” yanıtını veriyor.

Bir süre Bitcoin ve Dogecoin başta olmak üzere kripto paralara dönük olumlu paylaşımlar yapan ve CEO’su olduğu elektrikli araç üreticisi Tesla üzerinden Bitcoin yatırımı da yapan Musk, yeşil dönüşüm kredilerinden yararlanmak üzere harekete geçmiş ve kripto paraları eleştirmeye başlamıştı.

Bitcoin Nisan ayında 65 bin dolar seviyesinin üzerine çıkarak rekor kırmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elon Musk kırık kalp emojisi paylaştı, Bitcoin sert düştü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!