1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Elektrik faturasına her ay 440 bin kurban

Elektrik faturasına her ay 440 bin kurban

featured

Elektrik faturasına her ay 440 bin kurban / Haberin Peşinde Urfa

Bu yılın ilk 5 ayında 1 milyon 525 bin 14 abonenin elektriği; 674 bin 784 abonenin ise doğalgazı, faturalarını ödeyemediği için kesildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın tarafından hazırlanan raporda her ay yaklaşık 440 bin kişinin faturasını ödeyem…

Bu yılın ilk 5 ayında 1 milyon 525 bin 14 abonenin elektriği; 674 bin 784 abonenin ise doğalgazı, faturalarını ödeyemediği için kesildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın tarafından hazırlanan raporda her ay yaklaşık 440 bin kişinin faturasını ödeyemediği için karanlıkta ve doğalgazsız kaldığı vurgulandı.  Akın, “İktidar vatandaşımız için, her türlü fedakârlığı değil, her türlü zammı yapıyor. Ekim 2020’den bu yana; elektrik 3, doğalgaz 8 kez zamlandı. Benzin 7; motorin 7; LPG de 6 kez zamlandı. Pompa fiyatına yansıyacak şekilde akaryakıt ürünlerine 20 kez zam geldi. Bu mu fedakarlık” diye sordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elektrik faturasına her ay 440 bin kurban
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!