1. Haberler
  2. Sağlık
  3. ‘Eczacılara izin verin, pencerelerden hizmet verelim’

‘Eczacılara izin verin, pencerelerden hizmet verelim’

featured

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle pek çok önlem alınırken, eczacılardan da önemli bir çağrı geldi. Eczanelerin, yoğunluk olduğunda corona virüsünün yayılmasına çok uygun bir ortam haline geldiğini vurgulayan eczacılar, kepenklerini kapatarak küçük bir pencereden hizmet vermek istediklerini duyurdular.

Birinci basamak sağlık hizmeti veren eczaneler şu an vatandaşların en çok uğradıkları ve destek aldıkları yerler arasında. Ancak vatandaşların bu yoğun ilgisi nedeniyle uygun bir sosyal izolasyon ortamı yaratamadıklarını belirten eczacılar, nöbetçi eczanelerde uygulandığı gibi küçük bir pencereden hizmet vermek şeklinde uygulama yollarının daha doğru olacağını belirtti.

Böylece corona virüsünün yayılımı konusunda önemli bir adım atılacağını belirten eczacılar vatandaşlardan da bu konuda destek istiyor.

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Eczacılara izin verin, pencerelerden hizmet verelim’
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!