1. Haberler
  2. Gündem
  3. EBB Şehir Tiyatroları, yeni oyununun provalarına başladı

EBB Şehir Tiyatroları, yeni oyununun provalarına başladı

featured

EBB Şehir Tiyatroları, yeni oyununun provalarına başladı / Haberin Peşinde Urfa

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi(EBB) Şehir Tiyatroları, “Yaban Arısı” adlı oyun için hazırlıklarına başladı.

İngiliz oyun yazarı ve senarist Morgan Lloyd Malcolm’un “Yaban Arısı” adlı oyunu, yıllar sonra bir araya gelen çocukluk arkadaşı iki kadının, yaşamlarının değişen ve değişmeyen yönleri ile yüzleşmelerinin hikayesini anlatıyor.

Başak Gümülcinelioğlu’nun Türkçe’ye çevirdiği oyunun yönetmenliğini Eskişehir Şehir Tiyatroları sanatçısı Savran Perk üstleniyor. Savran Perk aynı zamanda oyuncu olarak da görev aldığı iki kişilik oyunda Şehir Tiyatrolarının oyuncusu Ezgi Coşkun ile sahneyi paylaşacak.

Provaları sürdürülen oyunun kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını ise Mustafa Kala üstleniyor. “Yaban Arısı” mart ayında izleyici ile buluşacak ve sezon boyunca Şehir Tiyatroları bünyesinde sahnelenmeye devam edecek.   

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EBB Şehir Tiyatroları, yeni oyununun provalarına başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.