1. Haberler
  2. Güncel
  3. DREJ ALİ’NİN YEĞENLERİ TUTUKLANDI

DREJ ALİ’NİN YEĞENLERİ TUTUKLANDI

DREJ ALİ’NİN YEĞENLERİ TUTUKLANDI

Sunucu Ece Erken’in, eşi avukat ve Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili 16 şüpheliden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında Drej Ali’nin yeğenleri Ali Yasak ve Kadir Yasaktan bulunuyor.

27 Ocak akşamı bir Restorantta işlenen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 16 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

16 şüpheli burada tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine çıkarıldı. Şüphelilerden Drej Alinin yeğenleri Kadir Yasak, Ali Yasak ve Abdulkadir Kara, Burak Otcuoğlu, Fatih Okan Kodak, Gökhan Karakan, Kerem Öztürk ve Uğur Can Bilge mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DREJ ALİ’NİN YEĞENLERİ TUTUKLANDI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!