1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Dolar ne kadar oldu? (14.05.2020)

Dolar ne kadar oldu? (14.05.2020)

featured

Dolar/TL güne 7 seviyesinin altında başlarken piyasa büyümenin önemli göstergeleri arasında sayılan sanayi üretimi rakamlarının açıklanmasını bekliyor.

Hafta boyu aşağı yönlü seyreden Dolar/TL, bugün güne 7 seviyesinin altında başladı.

  • DOLAR

  • EURO

  • ALTIN

Günün en önemli verisi sanayi üretimi olacak. Foreks’in 12 banka/kurum ekonomisti ile yaptığı anket sonucuna göre, takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi yıllık medyan tahmini yüzde 2,3, arındırılmamış sanayi üretimi medyan tahmini ise yüzde 2,0 artış yönünde oluştu.

BM: DÜNYA EKONOMİSİ YÜZDE 3,2 KÜÇÜLECEK

Birleşmiş Milletler küresel ekonominin bu yıl yüzde 3,2 oranında küçüleceğini, salgın hastalığın dünyaya 8 trilyon 500 milyar dolar kaybettireceğini öngördüklerini açıkladı.

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell, corona virüsü salgını kaynaklı uzun sürecek bir resesyon tehdidi konusunda uyarıda bulundu. Powell, Kongre ve Beyaz Saray’a kalıcı ekonomik hasarın engellenmesi için adım atma çağrısı yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dolar ne kadar oldu? (14.05.2020)
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!