1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Diriteks’in fabrika binası ve arsasının icrayla satışı

Diriteks’in fabrika binası ve arsasının icrayla satışı

featured

Diriteks’in fabrika binası ve arsasının icrayla satışı / Haberin Peşinde Urfa

Diriteks Diriliş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, fabrika binası ve arsasının icrayla satışına yönelik bilgilendirme yaptı.

Diriteks Diriliş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, fabrika binası ve arsasının icrayla satışına yönelik bilgilendirme yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle:

”Bilindiği üzere mülkiyeti şirketimize ait olan fabrika binası ve arsası Halkbankası tarafından icraen satılmış ancak satışa şirketimiz tarafından itiraz edilmişti. Bugün yapılan ilk duruşma neticesinde, şirketimizin talebi üzerine İcra Hukuk Mahkemesi kamera görüntülerinin izlenmesi ve şahitlerimizin dinlenmesi için duruşmayı 06.10.2022 tarihine ertelemiştir. Bugün yapılan mahkemeye Halkbankası tarafı katılmamıştır. Bunun yanında, şirketimizin 31.12.2021 ve 30.06.2022 tarihlerinde yapılan bağımsız denetçi raporlarında, Halkbankası ile mutabakat yapılmak istenmiş, ancak iki ayrı bağımsız denetim firmasına ilgili banka tarafından gerekli belgeler verilmediği için bağımsız denetim firmalarının şirketimiz için verdiği görüş vermekten kaçınma beyanının ana dayanak noktasının oluşmasına vesile olmuştur. Bunun yanında ilgili banka, şirketimizin 11 milyon TL olan anapara borcunu da icra dairesince oluşturulan sıra cetveline yaklaşık 16.3 milyon TL olarak bildirmiştir. Bağımsız denetçilerin talep ettiği belgeleri vermekte imtina eden, mevcut olan borcumuzun yaklaşık yüzde 50’sinin üzerinde para talep ederek, piyasada olmayan yüksek faiz uygulayan hem de mahkemeye bile iştirak etmeyen bankanın tutumunu kamuoyunun ve hissedarlarımızın takdirine sunarız.”
 

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diriteks’in fabrika binası ve arsasının icrayla satışı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!