1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. DİNÇER SAYAN, CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

DİNÇER SAYAN, CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

featured

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Belediye Başkan Yardımcılığına, Yazar Dinçer Sayan getirildi.

31 Mart’ta Belediye Başkanı seçilen Abdullah Aksak’ın, YSK’nın kararıyla mazbatasının iptal edilmesinin ardından, belediye meclis üyeleri arasında yapılan seçimle Feyyaz Soylu Başkan seçilmişti. İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından yapılan incelemede; yaklaşık 15 milyon TL zimmet çıkarılmış, akabinde de iki belediye başkan yardımcısı görevlerinden alınmıştı.

Yaşananların ardından Belediye Başkan Feyyaz Soylu, yönetimini belirlemek adına Belediye Başkan Yardımcılığına Dinçer Sayan’ı getirdi.

DİNÇER SAYAN KİMDİR?
AK Parti Viranşehir İlçe Eski Başkanı Celalettin Sayan’ın ağabeyi olan Dinçer Sayan “Telafi” adlı romanın da yazarıdır. Sosyal medyada Viranşehirli olduğu iddialarının aksine Dinçer Sayan; 1973 yılında Ceylanpınar’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ceylanpınar’da okuyan Sayan; Adalet Yüksekokulu, İnşaat Yüksekokulu ve Kamu Yönetimi mezunudur. Viranşehir Cumhuriyet Savcılığında yaklaşık 10 yıl çalıştıktan sonra, Viranşehir Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Siverek Belediye Başkan Yardımcısı görevlerini yürüttü. Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendikalarda ilçe başkanlığı da yapan Sayan, 2018 yılının sonunda Ceylanpınar Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğünde göreve başladı.

BİHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DİNÇER SAYAN, CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!