1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Didem Arslan’a Corona virüsü hattı şoku!

Didem Arslan’a Corona virüsü hattı şoku!

featured

Haber Türk sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Corona virüsü danışma hattı olarak tayin edilen ALO 184’ü canlı yayında aradığında “En yakın sağlık kuruluşuna başvurmalısınız” cevabı ile karşılaştı.

Yılmaz’ın moderatörlüğünü yaptığı Türkiye’nin Nabzı programında Corona virüsü şüphesi olan hastaların ne yapması gerektiği ele alındı. Programın bir bölümünde Arslan, ALO 184’ü canlı yayında test etmek amacıyla aradı. Telesekretere bağlanan Arslan, “Aramanız Corona virüsü hastalığı ile ilgili mi? Kendinizde ya da yakınınızda hastalık belirtisi olduğunu düşünüyor musunuz? Ateşiniz var mı? Nefes alıp verme zorluğunuz var mı?” sorularının tümüne “Evet” yanıtını verdi.

Soruların ardından telesekreter, “Vakit kaybetmeden en yakın sağlık kurumuna başvurmalısınız” diyerek Arslan’ı hattan düşürdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Didem Arslan’a Corona virüsü hattı şoku!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!