Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında, evli mi ve nereli? Hayat hikâyesi nedir?

demet-ozdemir-kimdir-kac-yasinda-evli-mi-ve-nereli-hayat-hik-yesi-nedir-g6hnxGmp.jpg

Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında, evli mi ve nereli? Hayat hikâyesi nedir? / Haberin Peşinde Urfa

3 çocuklu bir ailede büyüyen Demet Özdemir, anne ve babasının ayrılmasının ardından annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşınmış. Babasına karşı asla sinirli olmadığını belirtmiş. Demet Özdemir, dans ederek başladığı kariyerine oyunculuk eğitimiyle başladı.

Mustafa Sandal’ın klibinde oynayan , Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ilk kez ekran karşısına çıktı. Kurt Seyit ve Şura dizisinde Alya karakteriyle adını duyurmayı başaran Demet Özdemir, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programıyla sesinin de güzel olduğunu kanıtladı.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 tarihinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli’de dünyaya gelen Demet Özdemir’in annesi ve babası ayrıldığından dolayı annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul’a geldiği öğrenildi. Bir röportajında babasıyla yıllardır görüşmediğini ancak kısa bir süre önce barıştığını söyleyen Demet Özdemir, hiçbir zaman kendisinden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmediğini ifade etti.

Şarkıcı Bengü’nün dans ekibinde oynadıktan sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlayan Demet Özdemir, 2011-2013 yıllarında Studio Oyuncuları’nda yürütülen eğitimlere dâhil olarak 2 sene boyunca oyunculuk eğitimi aldı.

Mustafa Sandal’ın ‘Ateş Et veUnut’ adındaki klibinde de oynayan Demet Özdemir, 2013’te FOX TV ekranlarından yayınlanan ve baş rollerini Murat Han, Esra Ronabar ve Ekin Koç’la paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde ‘Aylin’ karakteriyle ilk televizyon deneyimini yaşadı.

Ardından Kurt Seyit ve Şura dizisinde Alya ile izleyicisiyle buluşan Demet Özdemir, Tut Sözünü adındaki sinema filminde de kendi ismi ‘Demet’ karakteriyle beyaz perde karşısına geçti. Star TV’de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile beraber paylaştığı Çilek Kokusu dizisindeki Aslı karakteriyle geniş hayran kitlelerine ulaşan Demet Özdemir, 2018’de yayınlanan ‘Erkenci Kuş’ dizisinde de oynadı.

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisindeki performansıyla Ortadoğunun en prestijli ödül töreni Murex D’or Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.


İbrahim Çelikkol evli mi, kaç yaşında ve nereli? İşte hayat hikayesi

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’i kaçıran Mehdi polisle karşı karşıya!

Akrep dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve karakterleri

Exit mobile version