1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Coronadan ölen turist Türkiye’de gömülecek

Coronadan ölen turist Türkiye’de gömülecek

featured

Coronadan ölen turist Türkiye’de gömülecek / Haberin Peşinde Urfa

10 Ağustos’tan itibaren yeniden başlayan Rusya uçuşları ile Türkiye’ye gelen turistler için, özel corona tedbirleri alındı. Buna göre virüs nedeniyle Rus turistin ölümü halinde havayolu şirketi naaşı ülkesine götürmeyi reddedederse Türkiye’de gömülecek.

ÜCRETSİZ TEST

Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği Rus turistlere uygulanan Covid-19 prosedürü hakkında açıklama yaptı. Pasaport kontrolünden önce ateş ölçümü yapılacaklardan ateşi 37.8’in üzerinde olan yolcu, özel bir odaya alınacak. Yarım saat sonra tekrar ateş ölçümü ve ateşin devam etmesi halinde ücretsiz test yapılacak. Test sonucu çıkana kadar havaalanında bekletilecek. Testin pozitif olması durumunda hastaneye sevk edilecek. Ailesi ve yakınları da karantinaya alınacak. Test negatif çıkarsa oteline gitmesine izin verilecek.

Giderler sigortadan
Hastane ya da karantina altındakilerin konaklama, beslenme ve tedavi giderleri sigorta şirketince karşılanacak. Rusya’dan 1 Ağustos’ta Ankara ve İstanbul’a, 10 Ağustos’ta ise Antalya, Bodrum ve Dalaman’a uçuşlar yeniden başlamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Coronadan ölen turist Türkiye’de gömülecek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!