Corona virüsüne karşı uzmanından öneri!

corona-virusune-karsi-uzmanindan-oneri-Sb2drBUA.jpg

1 Uzmanların, corona virüsüne (Covid-19) karşı bağışıklığı güçlendiren besin tüketimine yönelik önerileri sürüyor. Bu önerilere kırmızı pancar turşusu da eklendi. 2 Corona virüsüne karşı antioksidan ve mikroorganizma içeriği yüksek besin öğesi olan…

1 Uzmanların, corona virüsüne (Covid-19) karşı bağışıklığı güçlendiren besin tüketimine yönelik önerileri sürüyor. Bu önerilere kırmızı pancar turşusu da eklendi.
2 Corona virüsüne karşı antioksidan ve mikroorganizma içeriği yüksek besin öğesi olan kırmızı pancar turşusu da uzmanların önerileri arasında yer alan besinler arasında bulunuyor.
3 Beslenmenin sağlık ve yaşam kalitesi açısından en önemli unsur olduğunu belirten uzmanlar, “Corona virüsüne karşı bağışıklık sistemimizi güçlendirmek amaçlı probiyotikten zengin besinlere önem vermemiz gerekecek.
4 Kırmızı pancar antioksidan özelliği yüksek bir besin. Aynı zamanda da demir ve A vitamini açısından yüksek. Yine kırmızı pancar vücudumuzun oksijenlenmesini artıran bir besin. Solunum yolu sıkıntılarında oldukça önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.
Exit mobile version