1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Corona virüsünden ölen 90 yaşındaki kadından büyük fedakarlık

Corona virüsünden ölen 90 yaşındaki kadından büyük fedakarlık

featured

Belçika’da 90 yaşındaki Suzanne Hoylaerts, corona virüsü (Covid-19) nedeniyle tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirdi. Corona virüsünden hayatını kaybeden kadının doktorlara, “Yapay solunum cihazı kullanmak istemiyorum. Onu genç hastalar için saklayın. Zaten iyi bir hayat yaşadım” dediği belirtildi.

Belçika’nın Leuven kentinin doğusundaki Binkom kasabasında yaşayan 90 yaşındaki Suzanne Hoylaerts, 20 Mart’ta corona virüsü semptomları göstermesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Karantina altında tedavisi süren Hoylaerts, corona virüsüne bağlı solunum yetmezliği nedeniyle 22 Mart’ta yaşama gözlerini yumdu.

‘SOLUNUM CİHAZINI GENÇLER İÇİN SAKLAYIN’

Yerel medya, yaşlı kadının solunum cihazını reddederek büyük bir fedakarlık yaptığını duyurdu. Belçika medyasındaki habere göre Hoylaerts, kendisine solunum cihazı takmak için hazırlık yapan doktorlara, “Solunum cihazını kullanmak istemiyorum. Onu genç hastalar için saklayın. Zaten iyi bir hayat yaşadım” dedi. Hoylaerts’in kızı Judith ise yerel medyaya yaptığı açıklamada, “Ona veda edemedim. Cenazesine bile katılamadım” ifadelerini kullandı.

BELÇİKA’DA SON DURUM

Fransa ve Almanya arasında yer alan Belçika’da 13 bin 964 kişide corona virüsü tespit edilirken; 828 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti. DHA

Almanya,Belçika,Corona,Fransa,Google,Van

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Corona virüsünden ölen 90 yaşındaki kadından büyük fedakarlık
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!