1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Corona virüsü aşısı ne zaman çıkacak? Salgın ne zaman bitecek?

Corona virüsü aşısı ne zaman çıkacak? Salgın ne zaman bitecek?

featured

Prof. Dr. Pınar Çıragil dünyadaki aşı çalışmalarının 1 yıl içinde sonuçlanabileceğini söyledi. Prof. Çıragil salgının ne zaman biteceğine ilişkin de de öngörülerde bulundu.

Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Pınar Çıragil corona virüsü salgınının Türkiye’de henüz en tepe seviyeye ulaşmadığını, Çin’in şu anda tüm dünyaya yol göstericilik yaptığını anlattı.

Corona Gündem Programına konuk olan Çıragil, “Virüsü tanıdıkça biz de yeni bilgiler vermeye başladık. Lütfen hastalığı daha da çabuk yenmek istiyorsak hijyen kurallarına, evde kalmaya, sosyal mesafeye en üst düzeyde dikkat edelim. Yoksa bu evde kalma süremiz daha da uzayacak ve daha ciddi kısıtlamalar yaptırımlar gelecek” uyarısı yaptı.

Dünyadaki aşı çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Prof. Dr. Pınar Çıragil, bir yıl içinde sonuçlanacağını beklediklerini aktardı.

Corona virüsünün tıpkı domuz gribi gibi mevsimsel bir gribe dönüşebileceğini de söyleyen Çıragil tarih de verdi…

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Corona virüsü aşısı ne zaman çıkacak? Salgın ne zaman bitecek?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!