1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Corona tedavisi gören hemşire uyardı

Corona tedavisi gören hemşire uyardı

featured

Corona tedavisi gören hemşire uyardı / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri’de hastanede corona tedavisi gören hemşire Neşe Dalgıç (50), “Çok zor bir süreç yaşıyorum. Herkes pandemi kurallarına uysun” dedi.

Kayseri Devlet Hastanesinde hemşire olarak görev yapan 2 çocuk annesi Neşe Dalgıç ve sağlık memuru eşi İbrahim Dalgıç, 2 hafta önce yüksek ateş ve kas ağrısı şikayetiyle corona virüsü testi yaptırdı. Sonuçları pozitif çıkan çift, evde tedaviye alındı. 3 gün sonra evde durumu ağırlaşan Neşe Dalgıç, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavisi devam eden 33 yıllık hemşire Neşe Dalgıç, yaşadıklarını anlattı. Dalgıç, “Eşim filyasyon ekibinde çalışıyordu. Önce eşim daha sonra ben Covid-19’a yakalandık. 25 Şubatta Şehir Hastanesine geldim. Şu anda corona virüsü tedavisi görüyorum. Çok zor bir süreç yaşıyorum. Akciğerlerimde buzlu cam görüntüsü oluştu. Çok zor nefes almaya başladım. 112’yi çağırdık, beni Şehir Hastanesine getirdiler ve enfeksiyon hastalıkları servisine yatırıldım. Meslektaşlarım bana çok yardımcı oldu. Arkadaşlarıma çok minnettarım. Vatandaşlarımız sağlık camiasına sonuna kadar güvensin. Herkes pandemi kurallarına uysun” diye konuştu. (.)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Corona tedavisi gören hemşire uyardı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!