1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çin hükümeti, turizm ve kültür sektörlerini teşvik kararı aldı

Çin hükümeti, turizm ve kültür sektörlerini teşvik kararı aldı

featured

Çin hükümeti, turizm ve kültür sektörlerini teşvik kararı aldı / Haberin Peşinde Urfa

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan bir genelge ile Çin’de kültür ve turizm sektörlerinde tüketimi hareketlendirmeye yönelik bir kampanyanın başlatıldığı duyuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan bir genelge ile Çin’de kültür ve turizm sektörlerinde tüketimi hareketlendirmeye yönelik bir kampanyanın başlatıldığı duyuruldu. Yılın sonuna kadar sürecek olan kampanya, halkın tüketimden yararlanmasını amaçlıyor. Ayrıca genelge, hem tüketicilere sübvansiyon sağlamak için hem de küçük ve mikro girişimcilerin karşılaştıkları güçlükleri hafifletmek için gerekli önlemlerin hazırlanmasını ve uygulamaya konmasını zorunlu görüyor.
 
Tüm ülkenin kültür ve turizm yönetim birimleri; finansal kurumlarla, elektronik ticaret platformlarıyla yeni medya platformları ile ve bu alanlarda tüketimi teşvike yönelik değişik aktiviteler düzenlemek üzere diğer organizasyonlar ile iş birliği yapmaya çağrıldı. Öte yandan söz konusu genelge, daha çok sayıda konser, müzik festivali ve sergi gibi etkinliklerin düzenlenmesini de talep ediyor.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çin hükümeti, turizm ve kültür sektörlerini teşvik kararı aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.