1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP URFA İL BAŞKANLIĞI’NA KAYYUM OLARAK ATANAN BUDAK’IN ARACINA KELEŞ MERMİSİ BIRAKILDI

CHP URFA İL BAŞKANLIĞI’NA KAYYUM OLARAK ATANAN BUDAK’IN ARACINA KELEŞ MERMİSİ BIRAKILDI

featured

Mahkeme tarafından Chp İl Başkanı Ferhat Karadağ’ın yerine İl Başkanı olarak Ahmet Budak atanmıştı. Devir teslim yapılacağı gün Kayyum Ahmet Budak aracının ön camına kaleşnikof mermisi bırakıldı. Şanlıurfa Valiliği ise konu ile ilgili açıklama yaptı.

Valilik’ten yapılan açıklamada; “CHP Şanlıurfa İl Başkanlığında gerçekleştirilecek olan il başkanlığı devir teslim töreni öncesinde görevi devralacak Ahmet Budak, güvenlik güçlerimizi arayarak aracının üzerine kaleşnikof mermisi bırakıldığını ihbar etmiştir. İhbar üzerine; güvenlik güçlerimiz araç üzerinde inceleme yaparak mermiye el koymuş, olay adli makamlara intikal ettirilmiştir. Olay tüm yönleriyle incelenmekte olup, başlatılan adli tahkikat da devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP URFA İL BAŞKANLIĞI’NA KAYYUM OLARAK ATANAN BUDAK’IN ARACINA KELEŞ MERMİSİ BIRAKILDI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!