1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ŞANLIURFA’YA HEYET GÖNDERİYOR

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ŞANLIURFA’YA HEYET GÖNDERİYOR

featured

Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı plana göre,2,5 milyonluk taşlı araziyi güneş tarlalarıyla donatılacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP)
Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ‘ın da
bulunduğu bir heyet Şanlıurfa’ya gelecek.

CHP Heyetinin Şanlıurfa’ya gerçekleştirecek ziyarette Urfalı çiftçiye ” bedava elektrik “
konusun da izlenmesi gereken yol haritası, bölge çiftçisinin temel sorunları ve CHP’den beklentileri konularının ele alınacağı öğrenildi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Kılıçdaroğlu İle Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ , Ankara’da partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Karadağ – Kılıçdaroğlu buluşmasında Şanlıurfa’nın tarım ve elektrik sorunu konuşuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret eden Ferhat Karadağ , görüşmenin çok verimli geçtiğini, Şanlıurfa’nın tarım ve elektrik sorunu konuştuklarını ifade ederek, görüşmeye ilişkin şunları söyledi:

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu,
ile görüşmemiz de, Genel Başkanımızın Şanlıurfa’lı çiftçilere verdiği Bedava Elektrik sözü üzerine Şanlıurfa’nın tarım ve elektrik konusunu ele aldık. Genel Başkanımızın talimatı ile, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberinde ki teknik heyet önümüzde ki günlerde Şanlıurfaya gelip, Güneş tarlaları için, tespit ve saha çalışması yapacaklar. Bu müjdeli haber tüm Şanlıurfa’lı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Geliyor gelmekte olan! ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ŞANLIURFA’YA HEYET GÖNDERİYOR
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!