1. Haberler
  2. Yaşam
  3. CHP İstanbul’dan 65 yaş üzeri vatandaşlara moral telefonu

CHP İstanbul’dan 65 yaş üzeri vatandaşlara moral telefonu

featured

CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul’da oturan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik bir çalışma başlattı. CHP İstanbul ilçe örgütleri 65 yaş ve üzeri vatandaşları arayarak, ihtiyaçlarını soruyor, onlarla sohbet ederek, moral veriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul’da yaşayan yaklaşık 450 bin 65 yaş ve üzeri vatandaş için sosyal dayanışma çalışmalarını artırdı. İstanbul’un 39 ilçesinde kapsamlı bir çalışma yapan CHP, 65 yaş üzeri vatandaşların en yoğun yaşadığı ilçelerden başlayarak tüm ihtiyaç sahiplerine yardım faaliyetlerine başladı. CHP İstanbul İl Başkanlığı bu çalışmasını Twitter hesabından duyurarak, bir de video yayınladı.

65 YAŞ ÜSTÜ NÜFUSUN YOĞUN OLDUĞU İLÇELER TESPİT EDİLDİ

Bir rapor hazırlayan CHP, İstanbul’da ikamet eden 65 yaş ve üzeri vatandaş sayısı 443 bin 277 olduğunu, 65 yaş ve üstü vatandaşların en yoğun yaşadığı ilçeler 49 bin 379 kişi ile Kadıköy; 23 bin 366 kişi ile Üsküdar; 18 bin 742 ile Fatih olduğunu, en az olduğu ilçeler ise Adalar, Sultanbeyli ve Arnavutköy olduğunu tespit etti. Ayrıca bu çalışma ile, İstanbul’da hem 65 yaş üzeri hem de fiziksel engelli olan 5 bin 629 kişinin yaşadığı belirlendi.

CHP İstanbul ilçe örgütleri, hazırlanan çalışma doğrultusunda 65 yaş ve üzeri vatandaşları telefonla tek tek arayarak hem bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyor hem de uzun süredir evden çıkmayan vatandaşlarla sohbet edip moral veriyor.

CHP,istanbul,Kadıköy,Twitter,Üsküdar

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP İstanbul’dan 65 yaş üzeri vatandaşlara moral telefonu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!