1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. CEYLANPINAR’DA DA PTT MANZARASI DEĞİŞMEDİ

CEYLANPINAR’DA DA PTT MANZARASI DEĞİŞMEDİ

featured

Koronavirüse karşı alınan tedbirler Şanlıurfa genelinde üst seviyeye çıkarılsa da, birçok PTT Şubesi önündeki görüntüler vatandaşların sosyal mesafeyi ve sağlık koşullarını dikkate almadığını gösteriyor.

Koronavirüs tehlikesi, tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor.

Türkiye’de ve Şanlıurfa’da da virüse karşı önlemler alınırken, PTT şubelerinde yaşanan yoğunluk ise tepkilere neden oluyor. Kentte bulunan neredeyse tüm PTT şubelerinde vatandaşlar, virüs tehlikesine rağmen sıkış-tepiş şekilde işlemlerini yapmak için bekliyor. 

Kentin birçok noktasında benzer görüntüler ortaya çıkarken, Ceylanpınar PTT Şubesi önündeki manzara da değişmiyor. Yardıma muhtaç ailelere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilecek olan desteği almak isteyen vatandaşlar, çoluk-çoçuk, yaşlı genç demeden uzun kuyruklarda bekliyor.

Koronavirüsün yayılmasında en büyük risk olarak görülen PTT Şubelerindeki yoğunluğa yapılan onca isyana rağmen çözüm bulunamazken, alınmayan tedbirlerin kötü sonuç doğurma ihtimali vatandaşı tedirgin ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CEYLANPINAR’DA DA PTT MANZARASI DEĞİŞMEDİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!