1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERE VEKTÖRLE MÜCADELEDE 10 MİLYON TL’LİK DESTEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERE VEKTÖRLE MÜCADELEDE 10 MİLYON TL’LİK DESTEK

featured

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında, 2021 yılı içerisinde vektörle mücadele için 10 Milyon TL’lik ödeneğin ilçe belediyelerine aktarılmasına oy çokluğuyla kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Birinci Meclis Birleşimi bugün gerçekleşti. Toplantı, Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlendi.  Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında gerçekleşen mecliste, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Meclisin gündem maddeleri arasında yer alan vektörle mücadeleyle ilgili madde ele alındı. 2021 yılı içerisinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Siverek, Hilvan, Viranşehir, Ceylanpınar, Bozova, Birecik, Halfeti, Harran, Akçakale ve Suruç ilçelerinde vektör mücadelesi için 10 Milyon TL’lik ödeneğin ayrılması oy çokluğuyla kabul edildi. Bu ödeneğin yüzde 30’nun ilçenin yüz ölçümü, yüzde 70’inin ilçe nüfuslarına göre ilçe belediyelerine aktarılması planlanıyor.

İmar planları ve benzeri konuların görüşülmesinin ardından sona eren meclis toplantısı,  yarın ikinci oturumunu gerçekleştirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERE VEKTÖRLE MÜCADELEDE 10 MİLYON TL’LİK DESTEK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!