1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Bu günler geçecek neler geçmedi ki

Bu günler geçecek neler geçmedi ki

featured

Ünlü sanatçı Fatma Girik, iktidarın, belediyelerin halka yardım etmesini yasaklamasına isyan etti. İçini döktü.

Ünlü sinema sanatçısı ve Şişli eski Belediye Başkanı Fatma Girik, CHP’li belediyelerin yaptığı yardımların iktidar tarafından engellenmesine tepki gösterdi.

Girik, “Belediyelerin en önemli görevi halka hizmettir. Bu hizmetin engelle karşılaşmasını doğru bulmam. Yardım yapan hangi partiden olursa olsun fark etmez, engellemek çok yanlış” dedi.

‘SÖZCÜ OKUYORUM’

Bodrum’daki evinde annesi ve kız kardeşiyle birlikte salgının bitmesini bekleyen Girik, “Gazete okuyor, TV izliyorum. Gazeteleri okumaya da SÖZCÜ ile başlıyorum” dedi. Girik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın sık sık kendisini arayarak hatırını sorduklarını da söyledi.

Vatandaşlara corona virüsü uyarılarında da bulunan ünlü sanatçı Fatma Girik, “Hepimizin kurallara uyması gerekiyor. Hem kendi hem de diğer insanların sağlıkları söz konusu. Bilim insanları ne karar aldıysa onlara uymalıyız. Bu günler de geçecek. Bugüne kadar neler geçmedi ki?” diye konuştu.

Bilim,bodrum,CHP,Corona,Cumhurbaşkanı,Fatma Girik,Kemal Kılıçdaroğlu,Muharrem İnce,sinema,söz,Sözcü


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu günler geçecek neler geçmedi ki
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!