Boğaziçi protestosu 100’üncü gününde

bogazici-protestosu-100uncu-gununde-qIKZV8S3.jpg

Boğaziçi protestosu 100’üncü gününde / Haberin Peşinde Urfa

Boğaziçililer, Melih Bulu’nun üniversiteye rektör olarak atanmasına yönelik protestolarını 100’üncü gününde de devam ettirdi. Melih Bulu’yu istifaya çağıran binlerce Boğaziçi Üniversitesi mezununun adının yazılı olduğu metrelerce uzunluktaki branda kampüs çimlerine serildi. Rektörlük binasına sırtlarını dönen öğrenciler, “Kayyum rektör istemiyoruz” ve “Melih Bulu rektörümüz değildir” sloganı attı.

Boğaziçi Üniversitesi’ne Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasına yönelik protestolar 100’üncü gününde, kampüs içerisinde bir dizi etkinlik gerçekleştirerek tepkilerini dile getirmeyi sürdürdü.

METRELERCE UZUNLUKTA BRANDA ÇİMLERE SERİLDİ

Saat 11.00’da “Pankart Atölyesi” adını verdikleri etkinliği düzenleyen öğrenciler, Melih Bulu’yu istifaya çağıran binlerce Boğaziçi Üniversitesi mezununun adının yazılı olduğu metrelerce uzunluktaki branda kampüs çimlerine serdi.

ÖĞRENCİLER REKTÖRLÜĞE SIRTINI DÖNDÜ

Ardından saat 12.00’da rektörlük binasına sırtını dönen öğrenciler, “Kayyum rektör istemiyoruz” ve “Melih Bulu rektörümüz değildir” sloganlarıyla tepkilerini dile getirdi.

REKTÖRLÜK BİNASINA “KAYYUMLUK” YAZILI KAĞIT ASILDI

Öğrenciler, saat 12.30’da ise “kayyumluk” adını verdikleri rektörlük binasının girişindeki tabelaya, üzerinde “kayyumluk” yazan kağıt astı. Kampüs içindeki etkinlikler, konserlerle devam ediyor.

Exit mobile version