1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Bodrum’a turistler değil ördekler akın etti

Bodrum’a turistler değil ördekler akın etti

featured

Yaz aylarında binlerce yerli ve yabancı turistin geldiği Bodrum’a bu sefer turist değil binlerce ördek akın etti. Kumbahçe sahili açıklarında görüntülenen ördek sürüsü denizin tadını doyasıya çıkardı.

Corona virüsü nedeniyle denizde ve sahilde insanlar olmayınca binlerce ördek Kumbahçe sahiline akın etti. Binlerce turistin uğrak yeri olan lüks teknelerin boy gösterdiği Kumbahçe sahili ördek sürüsünü ağırladı. Ege’nin mavi sularında ilerleyen ördek sürüsü renkli görüntüler oluşturdu.

DENİZİN KEYFİNİ ÇIKARDILAR

Corona virüsü nedeniyle insanlar evlerine kapanmaya başlayınca doğadaki yaban hayvanları da kentlerde daha çok görülmeye başladı. Kumbahçe sahili açıklarına binlerce ördek akın etti. İnsanların sahilde olmamasını fırsat bilen ördek sürüsünün kıyıya yakın yüzmeleri dikkatlerden kaçmadı. Adeta dans eder gibi dalgaların üzerinde süzülen ördekleri görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlk defa sahile bu kadar yakın bir mesafeden yüzen ördekler Ege’nin mavi sularının tadını doyasıya çıkardı.(İHA)

bodrum,Corona


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’a turistler değil ördekler akın etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!