1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Bir sağlık çalışanı daha virüse yenik düştü

Bir sağlık çalışanı daha virüse yenik düştü

featured

Bir sağlık çalışanı daha virüse yenik düştü / Haberin Peşinde Urfa

Samsun’un İlkadım ilçesinde eczane teknisyeni olarak çalışan Hatice Özgümüşdağ, yakalandığı corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Genç kadın kentte hayatını kaybeden 8. sağlık çalışanı oldu.

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan bir eczanede görev yapan ve bir süre önce corona virüse yakalandığı için hastanede tedavi gören eczane teknisyeni Hatice Özgümüşdağ, dün akşam hayatını kaybetti. Özgmüşdağ’ın acı haberini Samsun Eczacılar Odası Başkanlığı “Samsun ili İlkadım ilçesi Yılmaz Eczanesi Eczane Teknisyenimiz Hatice Özgümüşdağ’ı covid-19 mücadelesinde kaybettik” duyurularak ailesine başsağlığı dilendi.

SAMSUN’DA HAYATINI KAYBEDEN 8. SAĞLIK ÇALIŞANI

Samsun’da daha öncede Bafra Devlet Hastanesi hemşiresi Meral Arbağ, Bafra Devlet Hastanesi çalışanı Önder Büyük, Çarşamba 112 Acil Servis Ambulans Şoförü Rıfat Sefa Ataseven, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Hekimi Ali Murat Uludoğan, Kızılay Samsun Şube Başkanı Doktor Habip Demirel, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Teknikeri Özgül Yaşar, özel bir hastanede hekimlik yapan Necati Emirhan, corona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Çarşamba,Corona,doktor,Kadın,Ondokuz Mayıs Üniversitesi,Sağlık,Samsun

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bir sağlık çalışanı daha virüse yenik düştü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!