1. Haberler
  2. Gündem
  3. BAYRAM İKRAMİYELERİNİN VERİLECEĞİ TARİH BELLİ OLDU

BAYRAM İKRAMİYELERİNİN VERİLECEĞİ TARİH BELLİ OLDU

featured

Nisan ayının son haftasında yatacak olan ikramiye için milyonlarca emekli, şehit yakını, gazi, dul ve yetimler, iş göremezlik maaşı alanlar merakla bekliyor. Yaklaşık 13.5 milyon kişinin alacağı bayram ikramiyesinin bu yıl da enflasyona yakın bir oranda artması bekleniyor.

Yılsonunda yüzde 36.08 olarak açıklanan enflasyon oranının ikramiyeye yansıması durumunda 1.100 lira olan tutar yaklaşık 1.500 TL’ye çıkabilecek.

YENİ EMEKLİLERDE ALABİLECEK

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre, emekli aylıklarındaki yükselişin ardından ikramiyelerde bu yıl da artışa gidilmesi öngörülüyor. En düşük emekli aylığı da 1.500 liradan 2.500 TL’ye çıkarılacak. Bayram ikramiyesi için yılsonu enflasyon oranının dikkate alınabileceği beklentisi hâkim. Ancak nihai kararın Kabine Toplantısı’nda verilmesi bekleniyor. Bu ayın sonuna kadar emekli dilekçesi verenler de ilk defa bayram ikramiyesi alacak. Yeni emeklinin ikramiyesi ilk maaşıyla yatacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAYRAM İKRAMİYELERİNİN VERİLECEĞİ TARİH BELLİ OLDU
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!