1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Yüce: “2023 seçimlerinden de başarıyla ayrılacağız”

Başkan Yüce: “2023 seçimlerinden de başarıyla ayrılacağız”

featured

Başkan Yüce: “2023 seçimlerinden de başarıyla ayrılacağız” / Haberin Peşinde Urfa

SAKARYA-30.11.2022-HİBYA- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, birlik ve beraberlik içerisinde 2023 seçimlerinden de başarıyla ayrılacaklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantı öncesinde Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Başkan Yüce, TÜRK-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Başkan Yüce, “Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı ve ITUC Genel Konsey Asıl üyeliğine seçilen hemşerimiz Ergün Atalay’ı ziyaret ettik. Yeni görevi dolayısıyla tebriklerimizi paylaştık, muvaffakiyetler diledik. Sayın Atalay, uzun yıllardır Ankara’da şehrimizi ve emekçi kardeşlerimizi başarıyla temsil ediyor.” dedi.

Başkan Yüce, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanlığına yeniden seçilen Bendevi Palandöken’i ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ile birlikte AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ile Ankara programlarını sürdüren Başkan Yüce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; milletvekilleri, il başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile parti mensuplarına hitaplarını dinledi.

Başkan Yüce, birlik ve beraberlik içerisinde 2023 seçimlerinden de başarıyla ayrılacaklarını vurguladı.


Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yüce: “2023 seçimlerinden de başarıyla ayrılacağız”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!