1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Büyükkılıç, Bakan Özhaseki’yi tebrik etti

Başkan Büyükkılıç, Bakan Özhaseki’yi tebrik etti

featured

Başkan Büyükkılıç, Bakan Özhaseki’yi tebrik etti / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı görevini üstlenen Mehmet Özhaseki’yi tebrik etti.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin ederek üçüncü dönem cumhurbaşkanlığına başlamasının ardından yeni kabineyi açıkladı.  Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev alan Mehmet Özhaseki’yi ve yeni kabini de göreve başlayan tüm bakanları tebrik etti

Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı’nın ilk kabinesini açıkladı. Ülkemize hayırlı olsun. Yeni kabinede başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görev alan Kayseri’mizin gururu Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere bütün bakanlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükkılıç, Bakan Özhaseki’yi tebrik etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!